PPL UA

Віддалене оформлення приймальних актів "Бруклін-Київ Порт"

В рамках подальшої оптимізації бізнес-процесів і документообігу, пов'язаних з оформленням вантажів і транспортних засобів, і для прискорення оформлення вантажів в контейнерах і порожніх контейнерів, Одеська філія ДП «АМПУ» спільно з ТОВ «Бруклін-Київ Порт» починаючи з 09.06 .2020 року впроваджує наступний етап діджіталізаціі, який передбачає можливість подачі документів в електронному вигляді для оформлення пропуску на в'їзд в Одеський морський торговий порт і приймального акту ТОВ «Бруклін-Київ порт» для завезення контейнерів на термінал.

Таким чином, з моменту впровадження нового алгоритму оформлення перепусток в порт і приймального акту терміналу ТОВ «Бруклін-Київ Порт» досить лише надавати необхідну інформацію з застосуванням системи ІСПС, без втрати додаткового часу в очікуванні оформлення документів, операторами облікових груп і самостійно отримати паперовий примірник приймального акту терміналу і пропуск.

Для більш комфортної роботи, раніше адміністрацією Одеського морського порту була реалізована можливість оформлення і передачі експедитором електронних перепусток у вигляді штрих-кодів безпосередньо водієві на мобільний пристрій (смартфон, планшет і ін.).

Нагадуємо, що до кінця року, Адміністрація порту планує перехід до системи Тайм - слотіровнія, і повного переходу на електронний документообіг в частині оформлення вантажів і транспортних засобів, які переміщують.

У разі виникнення додаткових питань використання режиму подачі заявки на в'їзд в порт і отримання електронної пропуску, просимо звертатися в сектор технічної підтримки ІСПС (цілодобово) по тел: (048) 737-70-80; (050) 395-90-90, або по електронній пошті: support@ppl33-35.com. Документооборот в частині оформлення вантажів і транспортних засобів, які переміщують.
Новини продуктів