PPL UA

Запущено в експлуатацію термінал самообслуговування

З 09:00 12.10.2020г. запущений в тестову експлуатацію термінал самообслуговування для друку Приймального Акта і Перепустки (Штрих-коду) по здачі експортних / порожніх контейнерів на термінал "Бруклін-Київ Порт".



Друк здійснюється самостійно водієм при наявності унікального ідентифікатора. Даний код формується після оформлення ПА терміналом на підставі заявки на ввезення і отримання пропуску в ІСПС. Він розсилається на зазначені в заявці на інформування номери телефонів або адреси електронної пошти, а також доступний для перегляду в модулі «Експедитор» ІСПС і може бути переданий водієві будь-яким зручним способом.
Користування терміналом самообслуговування дозволить водієві скоротити час отримання документів по заїзду на термінал для здачі навантажених експортними вантажами / порожніх контейнерів.

Інструкція по користуванню терміналом розміщена безпосередньо біля терміналу, на екрані терміналу, а також можна ознайомитися з нею по посиланню https://proxy-handler.ppl33-35.net/opcis/news-offline/terminal.pdf

У разі виникнення питань щодо роботи терміналу самообслуговування і оформлення в ІСПС просимо звертатися в технічну підтримку ІСПС за телефонами +38 048 737-70-80, або +38 050-395-90-90.

Новини продуктів