PPL UA

ППЛ 33-35 успішно виконало дослідження в галузі управління інноваціями

ТОВ “ППЛ 33-35” на запрошення Європейської Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network – EEN) взяло участь у дослідженні з оцінки рівня розвитку системи управління підприємством за спеціалізацією «Аналіз інноваційного потенціалу». Дослідження проводилося Європейською академією з управління інноваціями -IMP³rove Academy. Метою дослідження є підвищення конкурентоспроможності підприємств малого і середнього бізнесу.



Дослідження базується на методиці A.T. Kearney “House of Innovation” і відповідає європейським стандартам CEN / TS 16555-1-2013 діє до: 2013 «Інноваційний менеджмент – частина 1: Інноваційні системи менеджменту» і CWA 15899: 2008 «Стандартизація рейтингу інноваційних можливостей для МСП».

Участь в дослідженні є частиною стратегії підприємства по впровадженню систем управління ключовими процесами підприємства у відповідність до визнаних міжнародних стандартів.

Управління інноваціями, поряд з управлінням якістю та інформаційною безпекою, є ключовою конкурентною перевагою нашої компанії, тому цим напрямкам приділяється особлива увага. Роботи в даному напрямку проводяться на постійній основі, зокрема, запроваджено процесний підхід до систем управління розробки програмного забезпечення, а також проводяться роботи по впровадженню систем управління інформаційною безпекою (ISO 27001) і якістю (ISO 9001) з наступною сертифікацією.
Результатом дослідження стало отримання сертифікат про успішну участь нашого підприємства в дослідженні «Аналізі інноваційного потенціалу МСП» від IMP³rove Academy.

 Європейська Мережа Підприємств (Enterprise Europe Network) - це глобальна міжнародна мережа, в яку входить 70 країн світу. Мережа налічує понад 600 бізнес-асоціацій, близько 20 000 бізнес-пропозицій і технологічних розробок. Щороку EEN проводить близько 700 бізнес-заходів і b2b зустрічей, де підприємці з усього світу шукають бізнес-партнерів.

Європейська академія з управління інноваціями – IMP³rove Academy пропонує послуги з підтримки управління інноваціями в глобальному масштабі. Завдяки цілісного підходу до управління інноваціями, комплексним пропозицій послуг і глобальної мережі академія встановлює стандарти для оцінки управління інноваціями і супутніх послуг підтримки. IMP³rove сприймається в усьому світі як центр знань, який безперервно і значно сприяє процвітанню і конкурентоспроможності країн і компаній по всьому світу.

Загальні новини